Blog

Laatste nieuws

Op vakantie? Hoe laat je je huis best achter?

Je gaat een tijdje op vakantie. Maar wat met je huis? Hoe laat je het veilig achter? Misschien ben je de gelukkige bezitter van een alarminstallatie. Dan heb je uiteraard weinig zorgen. Heb je deze luxe niet? Geen nood! Lees hieronder onze tips hoe je je huis best achterlaat. Zo beleef je een ontspannende vakantie en kom je met een gerust hart terug thuis.

Lees meer

Autovakantie met kinderen? Lees onze tips!

Met de wagen op vakantie gaan heeft zo zijn voordelen. Als je met de auto op vakantie gaat hebt je een heel grote vrijheid en ter plaatse heb je altijd vervoer bij de hand. Maar het is vooral de heen- en terugreis die niet altijd verloopt zoals je hoopt. Vooral jonge kinderen hebben het vaak heel moeilijk in de auto. Wij hebben enkele tips voor jou om deze tocht toch aangenaam en vooral niet te vermoeiend te maken.

Lees meer

Zeg me hoe jij op reis gaat, en ik zeg je wie je bent

'Zeg me hoe jij op reis gaat, en ik zeg je wie je bent'. Het is een gedurfde uitspraak, maar aan de vakantie kent men de man (of vrouw). Is dat in jouw geval ook zo? Beleef jij de vakantie die echt bij jou past? Of kan het toch nog beter? Wij geven jou hier alvast een paar tips voor de perfecte vakantie. Stel vooral veel vragen vooraleer je je reis vastlegt.

Lees meer